skip to Main Content

Tietosuoja

Tietosuojalausunto Theben
Iloitsemme verkkosivustomme vierailustasi ja osoittamastasi mielenkiinnosta tuotteitamme ja palvelujamme kohtaan. Suhtaudumme kaikella vakavuudella yksityisyyteesi sekä henkilötietoihisi, jotka olet antanut käyttöömme. Saksan liittotasavallan tietosuojalain noudattaminen on meille itsestäänselvyys. Alla kerromme, mitä tietoja voimme arkistoida ja miten käsittelemme niitä.

Tietojen keruu ja käsittely
Vieraillessasi Internet-sivuillamme palvelimemme tallentavat aina erilaisia pääsytietoja elektroniseen protokollaan (”Lokitiedosto”). Näihin tietoihin kuuluvat yhteytesi IP-osoite, verkkosivu, josta siirryt sivustollemme, verkkosivumme, joilla vierailet, sekä sivujen avaamisen päivämäärä ja kellonaika ja niiden avulla vierailusi kesto. Nämä tiedot eivät sisällä mitään henkilötietoja ja niitä hyödynnetään vain tilastollisiin tarkoituksiin eikä niitä missään tapauksessa luovuteta ulkopuolisille. Lisäksi henkilötietoja tallennetaan vain, kun ilmoitat ne meille itse, esimerkiksi rekisteröitymisen, kyselyn, hintatarjouksen, tietojen tilaamisen tai koulutustilaisuuden varaamisen yhteydessä.

Henkilötietojen luovuttaminen ja käyttö sekä käyttötarkoitus
Käytämme henkilötietojasi vain tarkoitukseen sidotussa ja siten vaaditussa laajuudessa, esim. tekninen ylläpito, kyselyjen analyysi ja markkinointi. Vakuutamme, että tietojasi käytetään vain kulloiseenkin keruuseen liittyvään tarkoitukseen (esim. koulutustilaisuudet ja hotellivaraukset) eikä niitä paljasteta, luovuteta tai muulla tavoin markkinoida ulkopuolisille. Henkilötietojen välittäminen ja keruu valtion elimille ja viranomaisille tapahtuu vain pakottavien kansallisten lakien puitteissa. Olemme luoneet tekniset ja organisatoriset järjestelmät, joilla suojataan käyttöömme antamasi henkilötiedot tuhoutumisen, hävittämisen, väärinkäytön ja luvattoman pääsyn varalta. Työntekijämme ja tietojen käsittelyyn osallistuvat osapuolet tuntevat Saksan liittotasavallan tietosuojalain ja heidät on velvoitettu käsittelemään henkilötietoja luottamuksellisesti.

Uutiset
Theben AG tallentaa antamasi tiedot ja käyttää niitä vain Uutisten lähettämiseen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Theben Uutiset välittää säännöllisesti tietoa esim. uutuuksista, kampanjoista ja koulutustilaisuuksista. Hyväksyntä on aina nähtävissä ja Uutisten tilaus voidaan peruuttaa koska tahansa. Linkki tilauksen peruuttamissivulla on jokaisen Uutiskirjeen lopussa.
Jotta sinulle voidaan toimittaa sopivia tarjouksia ja sisältöjä, Uutisten lukusi yhteydessä seurataan napsautuskäyttäytymistäsi. Tästä analyysistä saatuja tietoja käytetään tilastollisiin tarkoituksiin. Ne mahdollistavat meille Uutisten jatkuvan optimoinnin ja parantamisen. Theben AG ei luovuta näitä tietoja ulkopuolisille.

Back To Top