skip to Main Content
News_Neueroeffnung

Theben avasi tytäryhtiöt

Ruotsissa/Suomessa/Norjassa

1. lokakuuta 2017 saksalainen perheyritys Theben avasi omat tytäryhtiöt Ruotsissa/Suomessa/Norjassa. Yrityksen toimipaikoista Helsingistä/Tukholmasta käsin Theben tarjoaa älykkäitä ratkaisuja rakennusten ohjauksiin. Olipa kyse KNX-automaatiosta, liiketunnistimista, läsnäolotunnistimista mukavaan valaistuksen ohjaukseen tai kellokytkimistä – asiakkaat tulevat hyötymään ”suorasta yhteydestä” valmistajaan.

”Tuotteemme ja ratkaisumme ovat muuttuneet – ja muuttuvat yhä edelleen – korkeatasoisimmiksi ja monimutkaisemmiksi. Se vaatii luonnollisesti lopulta tiimin, joka voi keskittyä täydellisesti tuotteisiimme.“, kertoo Thebenin vientijohtaja Landa yritysaskelta.

”Vain siten meille on mahdollista myös tulevaisuudessa neuvoa vaativia asiakkaitamme.”

”Viimeiset 25 vuotta Ruotsissa ja 15 vuotta Suomessa edellinen edustaja on huolehtinut menestyksellisesti tuotteidemme jakelusta, mutta nyt iloitsemme siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme oman tiimin paikan päällä”, täydentää Rudi Krischer, alumyyntijohtaja Nordic.

Tieto Thebenistä

Thebenillä on tytäryrityksiä Ranskassa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Sveitsissä, Alankomaissa, Singaporessa ja nyt siis Pohjolassa sekä yli 60 edustustoa ympäri maailman. Theben AG, jonka päätoimipaikka on Schwabenin Haigerlochissa, lukeutuu johtaviin talotekniikan ja rakennusautomaation ratkaisujen valmistajiin. Maailmanlaajuisesti perheyritys työllistää vajaat 700 työntekijää, joista noin 600 työskentelee Saksassa.
Yritys on sertifioitu DIN EN ISO 9001:2008 sekä ISO 14001:2004 + Cor 1:2009 mukaan ja sillä on oma VDE-instituutin akreditoitu testauslaboratorio. Thebenin tuotteet on palkittu jo useaan kertaan arvostetuilla kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla. 2015 yritys sai Plus X Awards -raadilta tunnustuksen ”Innovatiivisin tuotemerkki 2015“ luokassa ”Valaisimet ja energia“.

Back To Top